Totaalconcepten

creatief tuinieren wenst jullie een fijn 2015!

Creatieve beplanting

Welkom bij Creatief Tuinieren

Beste Tuinliefhebber,

We heten U van harte welkom op onze website en hopen U hiermee een gepast overzicht te bieden van onze diensten inzake jullie groene projecten.

Samen met u, zijn wij steeds op zoek om van uw tuin een aangename, warme en mooie buitenruimte te maken, waarbij wij rekening houden met detail en kwaliteit. Tevens kan U rekenen op een serieuze opvolging tijdens de werken, maar ook erna.  Voor ons is het belangrijk om een vertrouwensband met u te scheppen.

Ontwerp & advies

 

Bij een eerste ontmoeting, is het belangrijk dat bepaalde aandachtspunten in acht worden genomen :

Type tuin, functie, grondsoort, beplanting, waterpartij, bomen, grote van perceel, bouwvoorschriften, kindvriendelijk, huisdieren, verharding, plantkeuze, budget, ...  Deze informatie, samen met uw wensen en visie biedt ons de mogelijkheid om een voorontwerp en beplantingssuggestie op te maken.  Bij een volgend contact, wordt het voorontwerp samen met de beplanting en materiaalgebruik besproken door middel van een zogenaamd praatplan. Dit zal leiden tot een definitief ontwerp.

Het gehele project wordt uitgevoerd door Creatief Tuinieren.  Dit biedt de beste waarborg naar werkzaamheden, werfcoördinatie en een uitgebreide service na de werken.
Dit kan op basis van de gepresteerde uren (urenbasis) of op de aangenomen werken.  Dit houdt in dat het bedrag vaststaat voor het geleverde werk.

 

U vindt het zelf leuker om de handen uit de mouwen te steken en U laat zich inspireren door ons ontwerp, dan kan U zich laten begeleiden en adviseren door ons met een ontwerpplus plan.